Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam dzisiaj przedstawię 10 powodów dla których warto zagrać w lola jendą z najlepszych gier.
Zapraszam!
1: League of legends jest darmowai nie ma czegoś takiego jak "Wydawaj to będziesz lepszy."
2: W League of legends jest ponad 130 grywalnych postaci każda różni się mechaniką stylem gry oraz ciągle dochodzą nowe.
3: Nowi gracza grają z nowymi graczami czyli nie ma tak że początkujący gracz gra z graczem który gra np. 3,4 lata.
4: Lol ma bardzo przyjazną grafikę która jest bardzo ładna i nie razi w oczy.
5: W grze jest kilka trybów Aram oraz zwykły jednak raz co kilka miesięcy jest nowy tryb na pare tygodni.
6: Jenda walko może odmianić losy całej rozgrywki co sprawia że gracz musi się wykazać precyzją do końca gry.
7: gra jest prosta dla nowych graczy i dosyć łatwo jest nauczyć się podstaw.
8: Na turnieju lola można dużo zarobić. Bardzo dużo.
9: League of Legends jest po Polsku co sprawia że nie musicie znać dobrze angielskiego.
10: W league of legends można zagrać... chomikiem który zabije nawet najlepszego gracza. A tak na serio to League of legends jest jedną z najbardziej rospoznawalnych gier co sprawia że gra w nią wielu graczy.
Mam nadzieje że 10 powodów cię zachęciły do grania w Lola ja się z wami żegnam pa.
Ps: Piszcie jaką chcecie postać żabym zrobił do niej poradnik bo nie mam pomysłu :/