Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym artykule chciałbym zaprezentować Wam poradnik do BLOCKADE 3D.
Siema!
W tym poradniku opiszę Wam troszkę grę oraz zdradzę tajniki jak grać aby wygrać :)
Ciekawi? Zaczynamy!
BLOCKADE 3D- jest to połączenie minecraft'a ze strzelanką, ale nie zrażajcie się od razu gdyż gra oferuje nam wiele możliwości. Zaczynając jest to gra f2p więc wystarczy ją tylko pobrać i można śmgać, w grze do wyboru mamy cały arsenał staf'u aby nasz żołnierz na polu bitwy sprawował się najlepiej jak tylko potrafi. Do wyboru mamy:
- Broń snajperską
- Bróń ciężką
- Karabiny szturmowe
- PM'y
- Pistolety
- Czołgi, samochody
- Stroje, opancerzenie
- Granaty,miny, r'pegi
W grze są dostępne również bronie za prawdziwe, realne pieniądze co odrzuca sporą liczbę graczy gdy tylko o tym usłyszą, lecz twórcy gry z myślą o innych osobach, które nie chcą wydawać na gry dodali opcję darmowych broni.Darmowe pukawki dostajemy co parę leveli.Mało tego co każdy level dostajemy:
- Apteczki
- Granaty
- Bazooke
Jeśli chodiz o bronie to:
Lvl 2
- Siekierka (pomaga nam niszczyć bloki)
Lvl 3
- FN57 ( bardzo dobry pistolet, ma podłączony tłumik oraz celownik holo)
Lvl 4
- TMP (szybki PM, nic więcej)
Lvl 6
-AK (Karabin sztrumowy doskonale nadający się już na pole bitwy, duży zasięg oraz obrażenia)
Lvl 10
-SVD (Świeta snajperka lepsza od wielu płatnych)
Lvl 13
-RPK (Broń Ciężka pozwalająca nam razić grupy przeciwników deszczem ołowiu)
Dobrze, opisałem wam pokrótce bronie, przejdzmy do trików, które pozwolą Wam wygrywać z osobami mającymi od Was lepsze EQ:
- Nie kamp, kampienie powoduje że graczę przestają Cię zabijać, zaczynają na Ciebie polować.
- Patrząc "bokiem" monitora zobaczysz dalej!
- Podczas celowanie naucz się skakać, utrudnia to trafienie w Ciebie!
- Nie używaj wymyślnych celowników gdyż zasłaniają one wroga, najlepszy jest czerwony CS'owy krzyżyk.
- Graj na swoich ustawieniach, to Tobie ma być wygodnie.
- Celuj głowę!
- Gdy skaczesz nie słychać twoich kroków, wykorzystaj to!
Dobrze to wszystko co miałem Wam dziś do zaprezentowania, mam nadzieję że moje doświadczenie pomoże Wam uzyskać świetne wyniki!