Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Najlepsza gra- Pojęcie znane dla gracza jednak odpowiedź na pytanie" Jaka jest najlepsza gra w jaką grałeś?" wywołuje u nas nie małą burzę myśli.
Czasami to pytanie wydaje się nam bardziej ważniejsze od tego co było pierwsze kura czy jajo (moim zdaniem kura xD).
Chciałbym w tym artykule pomóc ci drogi czytelniku znaleźć odpowiedź na to pytanie,które odmieni twoje życie (no może nie :D).
Po pierwsze powinieneś sobie odpowiedzieć na pytanie jakie gatunki lubisz (zapowiada się ciekawie co nie?) a potem przypomnieć sobie w jakie gry grałeś.
Jeśli nie masz ulubionego gatunku gier, (ja nie mam) to powinieneś wybrać gry , które najlepiej pamiętasz pod względem przyjemności płynącej z rozgrywki (czy ktoś liczy ile ja nawiasów pisze?).
Skoro dotarłeś tutaj to zapewne znasz już odpowiedź na pytania postawione przeze mnie.
Teraz powinieneś skupić się i powiedzieć sobie szczerze o której grze chciałbyś zapomnieć ,aby przeżyć wszystko w niej jeszcze raz.
Zapewne pozostało ci już parę gier (albo już wybrałeś)do odpowiedzenia sobie na pytanie jaką grę kochasz najbardziej.
Teraz wybierzesz swoją ulubioną grę i postaraj sobie uzasadnić
"dlaczego akurat ta spośród innych?".
Moją ukochaną gierką jest Final Fantasy 9 (Uwielbiam klimat w tej produkcji oraz moim zdaniem znajduję się w niej najlepsza kobieta w świecie gier a chodzi mi o Dagger/Garnet jak kto woli)
a miałem spory dylemat ,gdyż miałem jeszcze do wyboru ósmą część serii w której przegrałem chyba z 20 godzin w same karty. oraz Heroes 3 Might & Magic w które zawsze grałem kiedy internetu nie było lub mi się nudziło.
Mam nadzieję , że pomogłem ci znaleźć odpowiedź na pytanie dotyczące twojej ulubionej gry.
Jeśli chcesz napisz swoją ulubioną grę w komentarzu (albo napisz Andrzej o ile tu dotarłeś xD)