Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam nazywam się Wojo i przedstawie Wam najlepszą gre z mojego dziecinstwa.Na początek kilka faktów o HEROES 3 :
Fabuła kampani rozgrywa się w fantastycznym swiecie Antragrich . Więcej wam niestety nie opwiem zbadajcie sami ten świat mocy i magi . Gracz do wyboru ma w podstawowej wersi 8 frakcji z dodatkiem Ostrza Armadregonu 9 :
Zamek
1. Pikinier
2. Kusznik
3. Gryf
4. Miecznik
5. Kapłan
6. Kawalerzysta
7. Anioł
Bastion
1. Centaur
2. Krasnolud
3. Elf
4. Pegaz
5. Ent
6. Jednorożec
7. Złoty Smok
Forteca
1. Gremlin
2. Gargulec
3. Golem
4. Mag
5. Dżin
6. Naga
7. Tytan
Inferno
1. Imp
2. Magog
3. Cerber
4. Demon
5. Czarci lord
6. Ifryt
7. Diabeł
Nekropolia
1. Szkielet
2. Zombi
3. Zjawa
4. Wampir
5. Lisz
6. Czarny rycerz
7. Kościany Smok
Loch1. Tryglogdyta
2. Harpie
3. Złe Oczy
4. Meduzy
5. Minotaury
6. Chimery
7. Czarne Smoki
Twierdza1. Gobliny
2. Wilczy jeźdźcy
3. Orki
4. Ogry
5. Ptaki gromu
6. Cyklopi
7. Behemody
Cytadela
1. Gnoll
2. Jaszczuroczłek
3. Ważki
4. Bazyilszek
5. Gorgona
6. Wiverny
7. Hydry
Wrota Żywiołów
1. Nimfa
2. Żywiołak Powietrza
3. Żywiołak Wody
4. Żywiołak Ognia
5. Żywiołak Ziemii
6. Żywiołak Magii
7. Feniks
Pozwoliłem podać sobie nazwy które powinien kazdy kojarzyć nawet nie grając nigdy w jakom kolwiek częsć tej serii
w dodatku fanowskim HoTA mamy jeszce jedno miasto
Przystań
1. Źródlana nimfa
2. Marynarz
3. Pirat
4. Bestie Sztormów
5. Czarodziejka
6. Niksa
7. Wąż Morski
Na początku rozgrywki mamy do wyboru wałsnie tyle miast i jeszcze więcej bohaterów rózniącymi się statystykami i co najważniejsze specjalizacją oraz premię poczatkową jedna z trzech opcji ( artefaktu, złota , zasobów) Po rozpoczęciu rozgrywki rozwijamy miasto i ekspolatujemy nasz swiat .
niżej macie krótki poradnik co zbudować aby rozwinąć silnom ekonomie
1. Rada Miasta
2. Gildia Magów pozim 1
3. Targowisko
4.Kuźnie
5.Ratusz
6. Umocnienia
7. Zamek
8. Kapitol
i dopiero pózniej zacząć budować objekty wojskowe aby pokonać stwory czychające na nas na mapie i pozyskanie cennych zasobów niezbędnych do rozwoju naszego miasta lub miast .Celem gry zazwyczaj jest podbicie wszystkich wrogich miast i pokonanie wrogich bohaterów.
Myślę że stwierdzenie jedna z najlepszych gier na świecie nie jest przesadzone a zresztą zagrajcie sprawdzcie sami naprawde warto . Polecam .
P.S.
A co do WoG i HoTA znajdzieci to na YT