Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gdy uczyłem się grać, to pomagał mi znjajomy. Nie ogarniałem itemów, skilli itp. Po jakimś czasie założyłem nowe konto, by nie popełnać błedów co na początku. Przy nabijaniu 30 lvl towarzyszyła mi dobra zabawa, choć czasem się denerwowałem. W LoL'a przegrałem już ponad 1000h przez jakieś 4 lata gry i póki co nie znudziła mi się. Ciągle się rozwija ta wspaniała gra i daję jej mocne 9/10, ponieważ zdarzają sie cheaterzy lub lagi serwerowe. Polecam każdemu, żeby spróbował chociaż zagrać.