Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć chciałbym wam troche przblizyć grę jaką jest clash royale.(gra na telefon za darmo)
A przypomniało mi się, nie powiedziałem wam jak wygląda sama walka z innym graczem.
Otóż każdy gracz ma 3 wieże(dwie poboczne i jedną główną). Ma się trzy minuty na to żeby zniszczyć więcej wieży niż Twój przeciwnik. Jeśli po tych trzech minutach nikt nie obejmie przewagi rozgrywa się dogrywka trwająca minutę albo mniej jeśli ktos z was zniszczy wieżę wroga.(podczas challengy, eventów i friendly battlów są 3 minuty walki i 3 dogrywki).