Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
1.Gdy grasz duo z supportem wybierajcie jakieś kombinacje chyba że mainujecie po 1 postaci która potrzebuje innego comba . 2.Last hituj miniony. Ale gdy spuszujesz linie musisz zwardować nie tylko twój support. 3.Poke'uj/Kite'uj enemy adc lub supporta. 4.Nie zwlekaj z healem gdy ginie twój support bo możesz go użyć za późno i stracisz heala a przeciwnicy dostaną killa. 5.Gdy zginiesz na ganku od enemy junglera nie zaczynaj flamić jaki to twój jungler jest słaby bo nie gankuje jak pushujesz albo twój support nie warduje(ty też jednego pinka kupić możesz). 6.W late'cie staraj się nie chodzić samemu bo możesz to skutkować szybkim zginięciem lub enemy team zainicjuje teamfight jak ciebie nie będzie z twoimi sprzymierzeńcami. To na razie tyle z mojej strony jak by co to w odpowiedziach możecie się pytać o różne rzeczy dotyczące adc.