Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Współpraca kart podczas rozgrywki to kluczowy element, dzisiaj pokaże wam kolejne kilka swietnych połączeń z nowego rozszerzenia. Zapraszam do czytania
Pamiętacie Branna Miedziobrodego? A w sumie kto go nie pamięta, ale jak wiemy wylądował już w Dziczy, na szczęście znalazł swojego zastępcę w Un`Goro, przepraszam, zastępczynię - Umbrę, Pieśniarka Duchów - ,,Gdy przyzwiesz stronnika, aktywuj jego Agonię.". Spoko, jednak pomyślcie co mogła by zdziałać współpracując z N`Zoth`em, naprawdę sporo, N`Zoth przyzywałby stronników z Agonią, aUmbra aktywowałaby je. Dobra też byłaby Sylwana Bieżywiatr :)
Mam nadzieję że miło się wam czytało.
Oczekujcie kolejnego artykułu :)
Artykuł został w 100% napisany przeze mnie.
Mam nadzieję że nie znaleźliście rzadnych błędów ;)
Zapraszam do czytania poprzednich artykułów: [1] [2]