Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam chciałbym wam zaprezentować dlaczego nie warto oszukiwać w Nostale oraz na jak długo przyczyni się nasze konto inaczej na "zbanownie" . Dołączam również zdjęcie jaką wiadomość dostajemy od gameforge (przedsiębiorcy nostale) w wyniku oszukiwaniu oraz ZASTRZEGAM próbie takich czynów :)
Każdy już wie że w każdej grze występują dane cheaty,boty,hacki,cracki oraz wiele innych podobnych wspomagaczy ale nikt nigdy nie pomyślał jaka będzie go czekała za to kara i w jakiej długości dlatego dzisiaj wam to przedstawie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rodzaj kary: Długość odbytej kary:
-Bocenie -Pierwsze przyłapanie 1m-c
- Drugie oraz trzecie niestety 30lat
-Multikonto -To samo co punkt wyżej
-Używanie hacków (m.in speedhack) -Od razu ban na 30lat ale również ban na wszystkie konta związane z emailem na którym używaliśmy hacka
-Spam na czacie -Przeważnie są to krótkie godziny lecz zdażają sie 2-3dni
-Secruity ban (wiele nieudanych prób logowania) -5 nieudanych prób logowań=1h / 5 kolejnych w tym samym dniu=24h
-Podszywanie się pod inną postać -Ban na miesiąc gdzie zdaży sie kolejna taka próba może być perm ban (na zawsze)
-Wyzywanie/Oczernianie graczy na czacie -Przeważnie może być to nawet 30minut ale dochodzą też do długich godzin
-Sprzedawanie kont -Od razu jesteśmy banowani permanetnie wraz z emailem gdzie są także nasze konta
-Publikacja stron www na czacie -Zależy od administracji ponieważ to ich wybór
Na więcej już wpaść nie mogłem mam nadzieje że pomogłem w razie czego pisać śmiało postaram się pomóc oraz z nieuzasadnionymi banami mogę pomóc.
~Mniszek99