Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam dzisiaj opiszę wam bronie w CS:GO(Counter Strike Global Offensive) mam nadzieję, że wam się spodoba ! -
Wielu ludzi nie zna kompletnie wszystkich broni w CS:GO lub gra innymi. Opiszę je wam wszystkie tutaj na tym artykule.
Lista broni to pistolety i 1 pistolet maszynowy w bonusie !
Glock 18 - Broń, którą otrzymujemy gdy zacznie się gra w drużynie terrorystów. Pistolet ten nie jest najlepszy, ale też nie jest najgorszy. Posiada funkcję serii wystrzałów (3 pociski na raz). Jego szybkostrzelność wynosi 5 pkt. co jest dość niską, ale nie najgorszą szybkostrzelnością. Posiada 20 amunicji.
USP-S - broń, którą otrzymuję anty terrorysta na początku gry. Tak samo jak Glock 18 ma 5 pkt. szybkostrzelności. Według mnie jest lepszy, ponieważ jest celniejszy i ma tłumik, który powoduję, że strzały są cichsze i nie widać lecących pocisków. Posiada 12 amunicji na jeden magazynek.
P2000 - tak samo jak powyższe dostaję się ją na początku gry. Można ją zastąpić za USP-S. Broń dość dobra jak na początek. Nie posiada tłumika.
Ma 13 pocisków na jeden magazynek. Posiada 5 pkt. szybkostrzelności.
Dwie Berety - to są 2 pistolety, które ma się na raz, przez co można strzelać jednym i drugim. Bronie posiadają 8 pkt. szybkostrzelności co jest na prawdę wysoką sumą. Mają po 15 amunicji na magazynek ( Jak są dwie to można wystrzelić 30 amunicjami). Są dość celne.
P250 - Pistolet, który jest bardzo dobry na początek gry. Posiada na jeden magazynek 13 amunicji. Jest celny i mocny, co czyni go bardzo dobrym pistoletem na start gry.
CZ-75 auto - jest to automatyczny pistolet posiadający 12 amunicji na jeden magazynek. Posiada 10 pkt. szybkostrzelności.
Tec-9 - pistolet, którego posiadają tylko terroryści. Jest bardzo dobry, celny, szybkostrzelny (8pkt.). Posiada 18 amunicji w jednym magazynku.
Five - SeveN - bardzo dobry pistolet, bardzo celny, posiadaczami jego są anty terroryści. Posiada 6 pkt szybkostrzelności i 20 amunicji w magazynku.
Desert Eagle - bardzo znany pistolet, bardzo mocno używany podczas meczy. Posiada 7 amunicji na jeden magazynek. Jest bardzo celny.
Rewolwer R8 - bardzo rzadki w używaniu. Jest najcelniejszym pistoletem jakiego można dostać. Ma 8 amunicji na jeden magazynek. Posiada 2 funkcję: 1. Długi wystrzał poprzez spust (zadaje najwięcej obrażeń) 2. Wystrzał poprzez ręczne naciągnięcie kurka (najlepiej jest na krótkich odległościach)
Pistolety Maszynowe:
MP9 - Najbardziej szybkostrzelna broń w CS:GO (14 pkt. szybkostrzelności). Posiada 30 amunicji na jeden magazynek.
Dziękuje za przeczytanie! Całość zajęła mi 36 minut.