• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Dlaczego nie powinieneś grać w gry typu Dark Souls?

Cześć tu Adi. Grałeś kiedyś w gry typu Dark Souls? Nie szło ci? Nie wiesz dlaczego? W ty artykule możesz rozwiązać swój problem, lub znaleźć jego przyczynę. Zapraszam.
        Dark Souls seria jednych z najpopularniejszych gier. Każdy chyba chciał spróbować. Widząc wysokie noty gry na różnych portalach gamerskich. Gra jest arcytrudna dla graczy ale wszytstkiego da się nauczyć. Gdy pierwszy raz włączyłem grę, nie umarłem jak wszyscy piszą. Ja umarłem dopiero po 15 minutach gry. Wtedy napotkałem pierwszego przeciwnika. Po tym wszytskim grałem w Soulsy jeszcze 1,5h. Na tym zakończyłem swoją przydę z grą. 
         Teraz mam dla was kilka powodów dlaczego nie idzie ci granie:

• Jesteś słaby i tyle. Nie każdy jest dobry w takie gry, ale wszystkiego da się nauczyć, więc próbuj.
    • Jesteś graczem casualowym. Trudne gry nie są dla ciebie i tyle. Musisz grać w to co potrafisz lub ćwiczyć
    • Możesz zrzucić wszystko na lagi. Lagi w takich grach to najgorsze co może cię spotkać. Nawet najmiensze opóźnienie może cię zabić, więc zmniejsz ustawienia graficzne lub użyj jakiegoś moda zmniejszającego jakość grafiki
        Jeżeli twój problem nie został rozwiązany to musisz czytać dalej :P
    W Dark Soulsach chodzi o refleks. Masz słaby refleks? Skacze ci ping w ręku? Może być to powód twojego umierania w serii souls.
    Masz dobry refleks i dalej umierasz? Może atakujesz wszystko na swojej drodze. Są npc w dark souls które nie atakują pierwsze. Więc jeżeli możesz to uciekaj.

To są moim zdaniem największe problemy graczy dark souls.  Jeżli rozwiązałem twój problem to napisz w komie. Jeżeli nie to napisz to w komie. Komuś może to pomóc. Z mojej strony to już wszystko. Do następnego razu. Cześć

7 kwietnia 2017 17:03 324
    0

spróbuję

8 kwietnia 2017 10:15 324
    0

Dobrze:)

9 kwietnia 2017 10:22 324
    0

gra jest arcy trudna masz rację

11 kwietnia 2017 16:57 324
    0

Hmm.. że też nigdy nie wpadłam na to, by grając np. w Cabala, zwalać wszystko na lagi ;D
    Dzięki za perfekcyjną wymówkę do każdej gry :D
    Obawiam się, że do powodów - jesteś słaby, itp., nikt się nie przyzna. Prędzej powie, że języka nie ogarnia i stąd problemy :P

20 kwietnia 2017 15:33 324
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się