Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć tu Adi. Grałeś kiedyś w gry typu Dark Souls? Nie szło ci? Nie wiesz dlaczego? W ty artykule możesz rozwiązać swój problem, lub znaleźć jego przyczynę. Zapraszam.
Dark Souls seria jednych z najpopularniejszych gier. Każdy chyba chciał spróbować. Widząc wysokie noty gry na różnych portalach gamerskich. Gra jest arcytrudna dla graczy ale wszytstkiego da się nauczyć. Gdy pierwszy raz włączyłem grę, nie umarłem jak wszyscy piszą. Ja umarłem dopiero po 15 minutach gry. Wtedy napotkałem pierwszego przeciwnika. Po tym wszytskim grałem w Soulsy jeszcze 1,5h. Na tym zakończyłem swoją przydę z grą.
Teraz mam dla was kilka powodów dlaczego nie idzie ci granie:
W Dark Soulsach chodzi o refleks. Masz słaby refleks? Skacze ci ping w ręku? Może być to powód twojego umierania w serii souls.
Masz dobry refleks i dalej umierasz? Może atakujesz wszystko na swojej drodze. Są npc w dark souls które nie atakują pierwsze. Więc jeżeli możesz to uciekaj.
To są moim zdaniem największe problemy graczy dark souls. Jeżli rozwiązałem twój problem to napisz w komie. Jeżeli nie to napisz to w komie. Komuś może to pomóc. Z mojej strony to już wszystko. Do następnego razu. Cześć