Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, w tym artykule przedstawie wam system dostawania skrzynek w League of Legends
Zapraszam do czytania :D
Czym są skrzynki hextech?
Skrzynie hextech to skrzynie, ktore mozemy dostac za gre.
Kiedy moge je dostac?
Skrzynie dostajemy jesli my lub nasz sojusznik dostaniemy ocene s- lub wyzsza. Na kazdej postaci mozemy dostac tylko 1 skrzynie w sezonie. Skrzynki mozemy dostac tylko jezeli mamy jakas dostepna. Aby sprawdzic czy mamy dostepna skrzynke musimy wejsc w nasz profil i najechac na rysunkek skrzynki.
Czy potrzebuje czegos by otworzyc skrzynie?
Tak, potrzebny jest klucz. Klucz mozemy wykuc z 3 fragmentow klucza, ktore dostajemy po zwyciestwie. System dostawania kluczy jest losowy, a z kazdym fragmentem szansa na dostanie fragmentu klucza maleje. Mozemy dostac maksymalnie 12 fragmentow klucza na 4 tygodnie (4 klucze).
Co moge dostac ze skrzynek?
Ze skrzynek mozemy dostac:
1. Odlamki skorek:
2. Odlamki skorek totemow
3. Odlamki bohaterow
4. Ikony: stale lub odlamki
5. Klejnoty (gemstony)
Co moge zrobic z rzeczami ktore dostane ze skrzynek?
1. Klejnoty
10 klejnotow mozemy zamienic na:
- skorke: Hextech Annie
- Zlodziejka dusz Vayne
- Dreadnova Darius
-Hextech ward
2. Odlamki skorek/bohaterow/skorek totemow/ikon
Mozemy je:
Dostalem token maestrii do jakies bohatera. Co moge z nim zrobic?
Tokeny maestrii dostajemy, jezeli:
2 tokeny maestrii na 6 poziom dana postacia mozemy zamienic za pomoca:
- 500 niebieskiej esencji,
- trwalego odlamka danego bohatera,
- odlamka danego bohatera,
na 6 poziom maestrii.
3 tokeny maestrii na 7 poziom danym bohaterem mozemy za pomoca:
-600 niebieskiej esencji,
-odlamka danego bohatera,
-trwalego odlamka danego bohatera,
zamienic na 7 poziom maestrii danym bohaterem.
To tyle jesli chodzi o ten artykul. Mam nadzieje ze sie podobal.