Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Szukałam czegoś do pykania na iPadzie za KD i znalazłam My Cafe na tablicy. Gra jest frustrująca, bo nawet nie ukrywa, że ciekawsze opcje są płatne (możesz robić "specjalne dania" i dostać za 4 dla klienta bonus, ale trzecie lub czwarte zawsze wymaga składnika VIP i jakimś cudem wszyscy kilenci chcą ten sam składnik). Doszłam do momentu, że żal porzucać, ale ostrzegam innych, by oszczędzili sobie frustracji (nie znalazłam tematu dla gry na forum gier to piszę tu).