Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
PRZECZYTAJCIE
BARDZO POLECAM TEN MIKROFON jest wykonany z najlepszej jakości materiałów.
Gorąco polecam
Ten mikrofon nie jest zwykły jest z serii TRUST GAMING!!!
To unikalna seria gadżetów TRUST!!!
OCENY INNYCH:
Za taką cenę nie należy wymagać cudów, spełnia jako tako swoje zadanie. Ciekawie wygląda i posiada świecące elementy co zapewnia dosyć przyjemny efekt dla oczu. Największa wada do przycisk mutowania, nieco myli, włącznik pod spodem również mógłby być w bardziej dostępnym miejscu. Używam go na streamie i póki co jestem zadowolony za taką cenę trudno kupić raczej coś bardziej wartego uwagi. Jeśli komuś brakuje hajsu na coś lepszego lub póki co nie chce wydawać 300-600 zł na mikrofon to polecam lepsze rozwiązanie niż tanie słuchawki z mikrofonem za 60 zł.
Plusy:
- Ciekawy wygląd
Minusy:
- Problemy z instalacją (mikrofon podłączany kilka razy do różnych portów USB za którymś razem w końcu zaczął działać ale po chwili znowu przestał być wykrywany przez system). Przy każdej próbie podłączenia Windows 10 pokazywał komunikaty o nieprawidłowym działaniu urządzenia.
- Podstawa mikrofonu bardzo lekka, łatwo traci równowagę.
- Ruchome ramię bardzo łatwo się przestawia, przypadkowe zahaczenie mikrofonu powoduje jego opadnięcie na blat biurka
- Przycisk włącz/wyłącz raz się świeci a raz nie, nie wiadomo czy w danym momencie mikrofon działa czy jest wyciszony.
- Brak możliwości oceny jakości nagrywania - po kilkudziesięciu próbach podłączenia sprzętu spakowałem go do pudełka i odniosłem do sklepu.
- Brak jakiegokolwiek oprogramowania/sterowników do pobrania. -NIE POPIERAM GO!!! W STU PROCENTACH!!!