Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Napewno zastanawiałeś się kiedyś, jakie skiny posiądziesz w swoim ekwipunku, gdy dostaniesz 5€ z serwisu Gamehag.com. Wbrew pozorom, za tę kwotę, można wzbogadzić swój ekwipunek o kilka bardzo ładnych przedmiotów. Chcesz się dowiedzieć jakich? Czytaj dalej!
Na samym początku kilka założeń. Wg statystyk steama najczęściej kupuję się skiny do 5 broni:
-AK-47
-M4A4/ M4A4-S
-AWP
-GLOCK-18
-P200/ USP-S
Najbardziej porządaną kategorią wyglądu jest lekko używana, jednak przetestowane w boju są czesto niedoceniane, niektóre wizualnie w ogóle nie różnią się o lekko używanych, a przede wszystkim są o wiele tańsze.
W moim zestawieniu przedstawię najcenniejsze skiny do 5 najczęściej używanych broni w 2 wersjach: lekko używanych oraz przetestowanych w boju w cenie w okolicach 5€, bo przecież pod koniec meczu zawsze coś wpadnie.
Lekko Używana
Broń
Nazwa Skina
+ew. Tłumik
Cena
Cena +Tłumik
AK-47
Szmaragdowe pręgi (F)
1.93€
1.93€
M4A4/M4A4-2
Zły daimyō (F)
Bazyliszek (F)
2.10€
1.72€
AWP
Robaczy Bóg (F)
1.00€
1.00€
GLOCK-18
Młynek (F)
0.60€
0.60€
P200/USP-S
Pistolero (F)
Moment Siły (N)
0.36€
0.71€
SUMA
5.99€
5.96€
Szukając, starałem się aby wszystkie skiny były przynajmniejś jakoci fioletowej i prawie mi się to udało, oprócz USP-S „Moment Siły” (no cóż, ceny broni lekko używanych są dosyć wygórowane). Zauważyć też można, że osoby które lubią bronie z tłumikiem, zapłacą za ten zestaw broni o 0.03€ mniej.
Przetestowane w Boju
Broń
Nazwa Skina
+ew. Tłumik
Cena
Cena +Tłumik
AK-47
Szmaragdowe Pręgi(F)
1.32 €
1.32 €
M4A4/M4A4-2
Zły daimyō (F)
Nitro(F)
1.40 €
1.21 €
AWP
Skóra Węża (F)
0.86 €
0.86 €
GLOCK-18
Łasica (F)
0.80 €
0.80 €
P200/USP-S
Spłowiały Bursztyn (F)
Obrońca (F)
0.36 €
0.80 €
SUMA
4,74 €
4.99 €
Podsumowanie: Dzięki 5€ oraz kilku centom zarobionym dzięki dropom podczas gry możemy zapewnić sobie skiny o dobrym wyglądzie oraz fioletowej jakości. Warto sprawdzać róznice wyglądu miedzy skinami lekko używanymi a przetestowanymi w boju, ponieważ czasem nie robi to wizualnie większej różnicy, a możemy cieszyć się wartościowszymi skinami lub zaoszczędzonymi pięniędzmi w steam portfelu.