Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Siema, dziś chciałbym zrecenzjować grę Mad city.
Co to w ogóle Mad city?
Mad city to gra na Robloxie w której wcielamy się w role albo policjanta, albo złodzieja, albo superbohatera. Gra ta ostatnio podbiło Robloxa i moim zdaniem dobrze, że tak się stało bo po pierwsze Jailbreak który do tej pory był na pierwszym miejscu w rankingu teraz to, że spadło na drugie miejsce zmotywuje twórce Jailbreaka, asimo3089 aby ulepszać Jailbreaka a drugi powód dlaczego moim zdaniem dobrze, że Mad city jest pierwsze to to, że Roblox potrzebował takiej dobrej gry bo ludziom już się pewnie nudziło, bo ciągle 1 jest ten Jailbreak, nikt go nie przegania.
Życie policjanta.
Gdy wybierzemy role policjanta naszym głównym celem jest łapanie przestępców, no chyba jak w każdej grze o tym temacie. Bronie dostępne dla policjanta w bazie policyjnej (nie wiem czy, że napisałem baza policyjna było dobre po prostu nie wiem jakich innych słów można było użyć i chodzi mi o te bronie które są w bazie policyjnej i są za darmo). Te bronie to: pistolet, deagle, shotgun, MP5, SPAS i ta pałka do bicia nie grzecznych dzieci ( i czasami przestępców ;D).
Życie superbohatera.
Super bohater ma ten sam cel co policjant czyli łapanie przestępców, ale jak sama nazwa wskazuje to jest SUPER bohater. A jak każdy wie, superbohater ma swoją super moc (no większość ma) i tak też jest w Mad city. Poza tym, że każdy umie latać (oprócz Hotroda, bo to flash)
mają super moce.
Hotrod może szybko biegać, Inferno może strzelać kulami ognia i latać, Proton może latać i strzelać laserem z oczu, Vanda może latać i... strzelać czarną mocą.... (dobra a tak serio to nie wiem czym ona strzela więc załóżmy, że to jest yyy... czarna dziura) a więc jeszcze raz. Vanda może latać i strzelać czarną dziurą, a Voltron może strzelać piorunami i latać.
Życie przestępcy.
Wyjaśnię to szybko. Respisz się w więzieniu (teraz sobie pomyślicie "wow nie wiedziałem, myślałem, że się respimy na oceanie") szukasz liny, lockpicka lub łyżki i uciekasz z więzienia. Potem możesz obrabowywać, jeździć po mieście itd.
Miejsca do obrabowywania.
Wszystkie informacje dotyczące tych informacji wziąłem z pewnej stronki.
Pierwsze miejsce to bank, w którym po pokonaniu laserów wchodzisz do sejfu i zabierasz z niego 3000 dolarów.
Drugie miejsce to sklep z biżuterią znów po pokonaniu laserów wchodzisz do sejfu i ''pożyczasz'' i nie oddajesz 5500 dolarków.
Trzecie miejsce to kasyn w którym gdy przejdziemy zabezpieczenia a bardziej uruchomimy wszystkie wajchi wchodzimy do sejfu i bierzemy z niego 4000 zielonych.
Ostatnie miejsce to klub nocny i możemy stamtąd ukraść aż 6000 dolarów.
Na dzisiaj to tyle, jeśli ktoś chciałby wiedzieć kolejny artykuł pojawi się w piątek wieczorem.
I jeśli artykuł się spodobał to skomentujcie i dajcie łapkę