• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Porady do League of Legends

Macie może porady jakieś do Lola? Dopiero zaczynam z nim przygodę.

29 stycznia 2019 21:01 77
    0

spoko poradnik

29 stycznia 2019 21:10 77
    0

Jeez....ja się pytam o porady. Gdzie tu masz informacje o poradniku?

29 stycznia 2019 21:15 77
    0

Ja niedoradze bo niegram

30 stycznia 2019 10:19 77
    0

Nie bij sie pod wieżą

30 stycznia 2019 15:08 77
    0

kiś hajs xd

30 stycznia 2019 16:42 77
    0

Najpierw musisz znać podstawy lola. Są 3 linie i jungla. górna aleja to top i mieżą się tam toplanerzy najczęściej tanki ( jest to linia 1 vs1 ) środek czyli mid to też linia 1 vs 1 najczęściej walczy się tam magami i zabójcami . dół , tak zwany bot , walczą tam ze sobą 4 osoby. po jednym Strzelcu z drużyny i towarzyszący mu wspierający. No i jungla. To miejsce, gdzie postacie dobre do jungli nabierają siły zabijając potwory w swojej jungli przy użyciu SMITE (taki czar przywoływacza niezbędny do jungli) oraz od czasu do czasu przychodzą na linię sojuszników by z ukrycia zaatakować wroga i może zgarnąć zabójstwo, a potem znowu wejść do jungli. Miniony- to te małe rzołnieżyki. NIGDY NIE PUSHUJ LINI czyli masz ich nie bić. jeśli mają malutko hp to jednym atakiem je dobijaj. w ten sposób masz złoto, a twoje miniony nie idą za bardzo do przodu i przeciwnemu junglerowi trudniej cię zgankować. pamiętaj, że gdy zabiłeś wroga , albo on wrócił się do bazy to możesz śmiało spuszować linię by twoje miniony rozwalały wieże wroga a ty potem też tepnij do bazy żeby kupić sobie przedmioty. Wardy i mgła wojny- mgła wojny to ten ciemny obszar na mapie. przez nią nie widzisz gdzie są wrogowie i co robią
    stawiaj więc wardy - toremy wizji w ważnych miejscach na mapie lub po prostu w krzakach przy swojej lini by widziec wrogów lub potencjalnego junglera już przed momentem kiedy nawet ppmyślał zeby cie zgankować. A PROPO MINIONÓW JESZCZE to jak jesteś supportem czyli wspierającym przy swoim strzelcu, to nie możesz zabijać minionów bo to strzelec musi mieć złoto , bo to on będzie potem zadawał największe obrażenia. dobra nie bede wiencej pisał po prostu odpisz tutaj to ja nagram ci poradnikowy materiał od początku i wyśle ci linka uwierz mi ja w lola gram już 6 lat i się trochę jednak znam ;) a nagranie dobrego poradnika na yt to dla mnie nie problem

3 lutego 2019 07:53 77
    0

Ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć

4 lutego 2019 20:18 77
    0

Stawiaj wizje na mapie

7 lutego 2019 15:16 77
    0

wizja, ćwiczyć i nie wywalać się :D

9 lutego 2019 14:33 77
    0

Nie rozpraszaj się mów sobie że ty jesteś najważniejszy aby lepiej grać

10 lutego 2019 09:49 77
    0

Obejrzy LEC'Y i sie ucz ja ogladalem lcs gdy bylem w silverze teraz jestem w goldzie

10 lutego 2019 14:17 77
    0

Porady? Uczyć się grać

10 lutego 2019 18:56 77
    0

Jak zdobywac golda przeczytaj sobie o umietnosci bochaterow czym dany potwor w jufli sie rozni

17 lutego 2019 12:09 77
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się