Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ten miesiąc będzie zdecydowanie lepszy od stycznia, ale co deweloperzy przygotowali dla nas w dzień zakochanych? W ten dzień dylematem dla gracza będzie, czy pograć wnajnowsze gierki, a może spędzić dzień z ukochaną/ukochanym.
Coś dla fanów Dark Souls i gier sieciowych.
Oczywiście mowa tu o For Honor. Jest to gra sieciowa z podziałem na bohaterów i ciekawą fabułę.To właśnie dziekmi niej porównałem tę grę do Soulsów. Ponoć na wyższych poziomach trudności ma być podobnie niełatwy co wyżej wymieniona produkcja. Mam nadzieję, nie jak w przypadku Battlefielda, będzie ona bardziej złożona i ciekawa. Należy pamiętać, że For Honor jest nastawione na multi i kupowanie go wyłącznie dla singla może mijać sie z celem, lecz mam nadzieję, że scenariusz będzie wciągający.
W walentynki mniej snajperów na serwerach!
Właśnie tak 14 lutego wychodzi Sniper Elite 4. Znowu wcielamy się w Karla Fairburne'a, który tym razem zostaje wysłany do Włoch. Jego misją jest przygotowanie Półwyspu Apenińskiego na inwazje aliantów. Gra ulokuje nas w sandboksowym świecie, z misjami pobocznymi.
Mam też niestety smutną wiadomość dla fanów wydan pudełkowych, w Polsce ich nie dotastaną. Winą obarcza się Polskiego dystrybutora Cenegę, który dał możliwość zakupy gry w pudełku jesynie na konsole.
Gdy będziemy odpocząć odkampaniu, lubgdy ją przeszliśmy możemy zagrać w multi w trybach znanych z poprzednich odsłon. Niezabraknie też kooperacji, dla dwóch osób, ale lepsze to niż nic (może jest to pomysł na walentynki).
Podsumowując
Te 2 ciekawe produkcje i zapewne kilka indyków na Steamie, sprawiają, że dzień zakochanych stanie się dniem gracza.