Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć dziś napiszę o temacie z gry Counter-Strike Global Offensive , a dokładniej o wybryku Valve w tej grze!
Sprawa wygląda tak jakieś 4-5 dni temu bardzo wczesną godziną zadzwonił do mnie znajomy z informacją cytuje ,,Cześć słuchaj widziałeś to!Dust II odszedł z grupy głównej wejdż na team speaka!'' Zerwałem się z mojego łózka żeby zobaczyć oco chodzi na początek nie zabardzo zrozumiałem . Odpaliłem komputer włączyłęm cs'a , teamspeak'a . Właśnie w tym momencie zobaczyłem co się stało... Ogólnie nie gram na Dust II ponieważ mi się poprostu znudził zadużo tego.Ale dokładniej dust nie przeszedł do tej grupy rezerwowej gdzie jest MIlitia , zwykły Dust itp. Tylko co się stało?Dust znalazł się sam w menu pierw pomyślałem że to błąd i za 6-10 godzin będzię normalnie w grupie rezerwowej.Następnię strzeliłem sę Matchmeaking'a.Wieczorem wróciłem zobaczyć jak postępy. Nic się nie zmieniło Dust dalej sam...
Po jakiś 5 minutach kolega mówi mi że wyczytał że to nie błąd że tak ma być . Wtedy myślałem że to chyba żarty ale okazało się że nie , to całkowita prawda... Okej , ja rozumiem są gracze szczególnie narodu Rosyjskiego któźi grają tylko tą mapę , no i tak trzeba ich niby uszanować takie jest tłumaczenie , przynajmiej ja to tak rozumiem. Ale ta mapa nawet dla logiki ustawienia map w tej grze powinna być w grupię rezerwowej . Ja wiem że może inni mają to gdzieś . Ale to nawet z wyglądu wygląda na słabe , przyokazji za Dusta weszło Inferno a oznacz to jedno. Że E-Sport nie będzię wyszukiwał już mapy Dust II . To na tylę dziękuję za wysłuchanie .