Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam dzisiaj opisze dla was gre w grafice minecraftowej w której gracze tworzą wlasne gry.
Witajcie pewnie częsc z was ma ją albo przynajmniej slyszala o grze Roblox.
Jest to gra w minecraftowej grafice.
Ta gra zachęca wiele osób do gry ponieważ gracze sami tworzą tam tryby a potem mogą w nie grać.
Walutą w grze są tzw. Robuxy.
Kupujemy za nie ubrania, przedmioty w grach itp.
W Robloxie sterujemy w zależnosci od wybraniej gry ale przeważnie jest to sterowanie wsad i strzalkami.
Jednym z moich ulubionych trybów w robloxie i gdzie gra według mmnie najwięcej polaków jest traitor town.
Gierka opierana na ttt z garrys'moda na którego tutaj zbieram punkty.
Polega ona na tym że jesteśmy detectivem traitorem albo innocentem detectiv i innocenci muszą zabić traitora bądź traitorów a traitorzy mają odwrotna misje ponieważ muszą zabić detectiva i innocentów.
Skoro dalem wam podstawy to przejde do oceny.
+ za pomysl
+ za to ze wciąga na wiele dni,miesięcy,lat (ja gram od 2-3 lat)
+ za nawet spoko grafike
+ za ciągły rozwój gry
+ za to że jest darmowa
- za to że robuxy są drogie
+ za opcje dodawania,grania,pisania ze znajomymi
- za hamskich graczy którzy nie są banowani.
Ogółem moja ocena tej gry wynosi 8,5/10
Artykuł napisał framboza