Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Niedawno zawuważyłem, że niektórzy użytkownicy piszą poradniki do gier, więc sam postanowiłem taki napisać. Poradnik będzie dotyczył postaci Maga Ognia z gry The Pride of Taern i przedstawie Wam jak moglibyście prowadzić swoją postać tzn. ilość punktów rozdawanych w umiejętnościach, statystykach oraz gdzie i na jakim poziomie można "expić". Oprócz tego również poradzę jakie odpowiednie uzbrojenie zakładać na postać.
Mag Ognia to postać (polecam dla początkujących graczy), którą łatwo się prowadzi. Łatwo można zbierać doświadczenie, dzięki wysokiemu DMG (ogromna moc, która zabiera dużo życia przeciwnikowi) szybko można znaleźć ekipę na bossy, z których mamy wspaniałe rary (przedmioty/uzbrojenie na postać).
Zalety:
1. Na poziomie 36:
Uzbrojenie + kolejność
1. poziomie 36: