Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Chciałbym przedstawić wszystkim recenzje najnowszej części popularnych gier od Dice-u z serii Battlefield.
Battlefield 1, którego premiera miała miejsce 21 października 2016 r. zyskuje coraz większą popularność np. z samego względu na to że posiada jeszcze więcej możliwości pokonywania wrogów niż inne części. Akcja gry dzieje się w czasach pierwszej wojny światowej. Niestety posiada dość krótką kampanie, ale jest zrobiona świetnie z wspaniałą oprawą graficzną,
tak jak i główny tryb z którego korzysta się najczęściej czyli online multiplayer. W produkcji mamy do dyspozycji dużo broni z tamtego okresu łącznie z czołgami, pojazdami opancerzonymi,
samolotami oraz łodziami. Dostaliśmy również miniaturowy pistolet kolibri, który istniał w rzeczywistości i mieścił się międy dwoma palcami, jest jednak brany pod uwage bardziej jako broń bonusowa lub jako ciekawostka ze względu na swoje znikome uszkodzenia. W produkcji raczej nie będziemy się nudzić z powodu możliwości grania ze znajomumi. W grze są naprawde duże mapy których jest obecnie około 9, są przemyślane i rozbudowane pod graczy gdze są przystosowane nawet pod tryb z 64 graczami. Wiele trybów rozgrywki takich jak dominacje, wojna totalna i wiele więcej potrafią naprawde urozmaicić rozgrywkę.
Oto spis zalet i wad :
zalety:
- wciągająca rozgrywka single jak i multiplayer
- różnorodność broni i pojazdów
- wiele trybów rozgrywki
- wspaniała grafika
wady:
- lekkie niedorobienia typu - chcąc wspiąć sie na niską pułke czasem bohater sam się ześlizguje
Wad chyba więcej nie ma, które i tak są mniej znaczace. Moja ocena gry to 10/10.