Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Trochę to czytałem. Brawo, pięknie rozłożony opis, świetnie rozeznanie w temacie i prawdziwe informacje. Najlepszy artykuł jaki w tym roku przeczytałem i najdłuższy, ale było warto ;P.
było warto
Szkoda, że dostałem za niego sto punktów, podczas gdy przynajmniej jedna z osób dostaje za 6 marnych zdań trzysta KD, ale wiadomo, sprawiedliwość sprawdzających :/ Dzięki za dobre słowa! :)
chciało ci sie tyle pisać ?
Myślałem, że dostanę jakieś normalne punkty, więc napisałem dużo. Ale weryfikujący arty lubią robić na złość.
;D
Troche żeś się napisał ale poco trzeba było to napisać w skrócie że np.: ,,lol jest najleprzą grą na świecie". :)
Masz rację, bo bym dostał pewnie też 100. Gdzie tu sprawiedliwość?
dobre jest
nie czytałem zbyt wiele ale moim czempionem jest rumble i gnar ;-)
bardzo dobrze rozwinięty temat i prawidłowo sformułowane niektóre uwagi.
Fajne i dali Ci 100pkt bo umiescili to na forum a nie jako artykul
Artykuły umieszczają na forum, kiedy są słabe i dostaje się za nie mniej niż 300 punktów