Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Muszę się z wami podzielić moim irytującym doświadczeniem z Gamehag.com. Obiecali darmowe Robuxy z Robloxa w zamian za wykonywanie zadań, ale to było tylko kłamstwo. Po kilku miesiącach zbierania "Soul Gems" i spełniania warunków, próbowałem odebrać moje Robuxy. Ale zamiast tego dostałem jedynie komunikat "Try again later". Stan się utrzymuje od wielu tygodni Wsparcie techniczne na Gamehag.com to jak rozmowa z automatem - zero pomocy od ludzi. Klikasz na dymki w chacie z Misty, ona tam coś mówi że jest super i git i będzie lepiej, a problem pozostaje nierozwiązany. Brak jakiegokolwiek kontaktu z człowiekiem Podsumowując, unikajcie Gamehag.com jak ognia. To tylko strata czasu i nerwów. Zdobywajcie Robuxy w inny sposób, aby uniknąć frustracji. Serwis umiera, wybierzcie klejnoty które macie i opuśćcie serwis