Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
zdecydowanie ufc4
to moja ulubiona gra lol
moiom ulubioną grą jest roblox
ezdadadadada
FIFA
FIFA
ja też lubie FIFE
Nie mam ulubionych gier ale jeśli miał bym wybierać to Need for speed
Nie mam ulubionej gry
Nie mam ulubionej gry
Need fors speed most wanted albo grid 2
lubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs golubie cs go
roblox
w robloxie to isle
Counter-strike
w robloxie to Flee the facility. Jakby ktoś chciał zagrać ze mną to niech mnie zaprosi do znaj na roblox mój nick to: "Shira" ale jak nie zadziała to spróbujcie wpisać : "AlicjaCzyliJa" ( tak wiem super nazwa) oczywiście czasem nie przyjmuje do znaj ale postarsjcie sie chociaż do mnie napisać. Fajnie się gra z nowymi osobami od razu ciekawiej
Minecraft to moja ulubiona gra
Grand Thef Auto V
walcome to bloxburg.
fajny ten robrox ale minecraft jest lepszy
fajny ten roblox ale jak tak myśle to chyba csgo