Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Zainstalowałam AION po KD (jak pewnie każdy ;p) Mam problem, otóz gra nie chce mi się w żaden sposób włączyć. Nie sądze aby była to wina pamięci, bo jej akurat mam dużo. Może to wina internetu? Albo czegoś innego? Nwm i proszę o odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy sądzicie że punkty które można dostać za tą grę są w odpowiedniej ilości? Chodzi mi o to czy uważacie, że jest ich za mało czy za dużo? Jak dla mnie trochę za mało biorąc pod uwagę to ile to cholerstwo waży. A i czy ta gra jest tak ogólnie fajna, polecacie ją?