• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Poprawa umiejętności

Hej macie jakieś porady jak polepszyc swoją gre? Jestem teraz na poziomie golda, ale liczy się dla mnie rozwój tylko nie wiem od czego zacząć.

22 listopada 2018 15:51 77
    0

Zdecydowanie zmniejszyć swój champion pool do 3 max 4 postaci. Granie na jednej lini również pomoże. Proste wskazówki które da każdy: Odpowiednia wizja; czyli zawsze kupowanie pinka kiedy na to cie stać, Wiedzieć kiedy grać ofensywnie kiedy defensywnie, Znać swoje możliwości np. czy jesteś w stanie go zabić? Czy wiem że bede farmić lepiej niż przeciwinik; Jeśli nie jakoś trzeba go powstrzymać.

22 listopada 2018 16:40 77
    0

I osobiście nie polecam grać rankedów z myślą, że chcesz awansować. Z własnego doświadczenia wiem, że tryhardując postaciamy takimi jak yi, garen itd. łatwo wyjść do golda tylko po skina, ale w takim razie przygotuj się na dostawanie ********, bo przez granie op champami i wybicie się ponad swój właściwy poziom umiejętności skończy się tiltem i dostaniem wpierdolu w każdej grze.

22 listopada 2018 21:35 77
    0

Musisz ciagle grac i cwiczuc zagrania i kalkulowac co robisz źle i co możesz jeszcze poprawić

23 listopada 2018 16:41 77
    0

Często spoglądaj na mapę, to ułatwi Ci wiele, a tak to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz

24 listopada 2018 15:05 77
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się