Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam mam dla dla was kilka trybów w grze! Pet Simulator - Gra w której zbieramy zwierzęta ulepszamy je, zbieramy coinsy, aż dojdziecie do kosmosu i odblokujecie Moon Coinsy. Dużo update'ów! Gorąco polecam 9/10 Jailbreak - Gra w którą czasami gram, jestem słaby w to, nie mój klimat :D Ocena według mnie 5/10 Ice Cream Simulator - Gra w której jemy lody i ulepszamy je, także są rebirthy, które zmieniają poziom zbierania itp. Moja ocenka to 6,5\10 To na razie koniec... W przyszłości może napisze jeszcze więcej trybów! W komentarzach oceniajcie jak wam się gra w roblox i jak oceniacie wymienione tryby! Z góry zapraszam do dyskusji! :D Cześc! :)