Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Star Stable to gra stworzona przez Star Stable Entertainment . Jest to jedna z moich ulubionych gier i zachęcam wydawać pieniądze
na star ridera -(to coś takiego jak np. Vip na MSP) tylko , że nie mamy takiego wyboru przy zakupie , jak na MovieStarPlanet ( MSP )
( to z wydawanie kasy nie bierzcie na poważnie )
Ceny Star Ridera w ostatnich tygodniach wynoszą od 14,99 zł do 130 zł. Dla mnie to jest dość dużo , ponieważ 130zł no....
dla niektórych to może być naprawdę dość dużo , jak na gierkę o kucykach i konikach. Plusem tej ceny jest to , że płacisz raz
i już nie musisz. Chodzi mi o to , że jeśli kupicie ,, Ekskluzywny Pakiet Jednorazowej opłaty za konto Star Rider ,, dostajecie :
1. 100 sc tygodniowo
2. Wyposażenie , dla ciebie i twojego konia
3. Nie ograniczony dostęp do całej mapy ( bo tak w wersji w której nie wydaliście pieniędzy nie macie dostępu do całej mapy )
4. Możecie kupować konie
5.Dostajesz zadania , co strasznie mnie wkurzyło podczas rozgrywki ( ponieważ , gdy zrobisz już wszystkie dostępne zadania , dla ciebie ( bez star ridera ) nie dostajesz nowych. Jedyne co możesz , to robić tam wyścigi , czy takie mini zadanka jak sprzątanie stajni , pojenie koni itp. )
Jednym słowem - w SSO nie da się prawie grać bez wydania pieniążków , ale czego się spodziewać po grze ,, typu przetestuj za DARMO '' no ludzie ja tu pograć bym se chciała...
Tak czy inaczej ocenia grę 8\10 \\ Wydawanie kasy 4\10
A teraz...coś o moich opiniach
Grafika nie jest powalająca ( no wow )
historia ( nawet spk )
zadania ( nawet ok , lecz ja zrobiłam już wszystkie , to co ja mam się wypowiadać )
ludzie ( inni gracze ) - very good ( mili , nie spotkałam nikogo nie kulturalnego , czy wrednego )
Aktualizacje - wkurzające ( bo nie którym gra się nie odpala od 2 tygodni )
Błędów - dużo , ale mi to nie przeszkadza
zabawa - tak 6\10 z zadaniami 3\10 bez nich i bez przyjaciół
konie - ( kocham ) 7\10 ( tylko nie które )
cała gra - 8\10 - 6\10
wiek gry - 10 lat ( i zrobili dość dużo )
długość mojego grania - ( długa )
A teraz coś kreatywnego na zakończenie
Czyli Star Stable Horses -
plusy i minusy ( gra pochodząca od Star Stable Entertainment -
1. ,, Wychowujesz konie i kuce , a później możesz je przenieść do SSO
2. Grafika otoczenia jest , dla mnie trochę na odpierdziel ( jedyne co wygląda estetycznie to stodoła , czy co to tam jest i obszar
wybiegu )
3. Jeśli chcesz przenieść konia potrzebujesz SC w SSO , bo inaczej nie możesz przenieść konia do drugiej gry
4. Jak twój koń jest dorosły i robi ,, przeplatankę '' to wygląda jakby....bez komentarz ( nie wiem czy wszystkie konie robiąc to ćwiczenie ocierają o siebie kopyta w takie dziwny sposób jak u mnie , ale nie wiem i może to być tylko przy danej rasy konia ( nadal mówimy o grze ) ja ogólnie mam Perszerona )
5. Gra jest przyjemna i uspokajająca ( nie wiem jak u innych , ale dla mnie jest )
Cała ocena gierki 6\10 - 8\10
SSO i SSH - ( nie wiem czy to drugie tak się pisze w skrócie ) to dość fajne gry i miło wspominam czas gry , polecam