Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Z pół roku temu postanowiłem więcej tu nawet nie zaglądać (brak opłacalnych zadań), widzę jednak że za ten czas sporo się zmieniło. Nurtuje mnie jednak pewna kwestia, mianowicie nazakładałem tyle tych kont, że do niektórych z nich zapomniałem passów. I teraz, np. w War Thunder mam zrobione pierwsze i drugie zadanie, brakuje mi trzeciego. Żaden problem dla mnie założyć z reflinka nowe konto (kolejne xD) i wygrać na nim te 20 bitew. Pytanie brzmi, czy to nie narusza w jakiś sposób tutejszego regulaminu, bo nie chcę kolejny raz obudzić się ze straconą kasą, nerwami i banem na koncie.