Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Nudzi ci się podczas ferii? Chcesz pograć w coś ze znajomymi, ale nie wiesz co? A może lubisz grać w RP? Lu po prostu w coś pograć? Ten artykuł jest dla Ciebie.
Cześć!
Od dłuższego czasu gram już na Roblox, grałam już w wiele gier. Pomyślałam ze napisze 3 moje ulubione gry tylu RP. Mam nadzieję, że Ci się spodoba i zgodzisz się z moim zdaniem. Miłego czytania artykułu. :)
Co to jest RP?
RP - role play, czyli tłumacząc na Polski odgrywanie ról. Fajny sposób na grę ze znajomymi i zbicia czasu oraz aby nie zanudzić się.
TOP 3 - Brookhaven
Na grze możemy postawić dom, który jest już skończony. Jest możliwość pracować w różnych pracach, zwiedzać miasto, jeździć autami. W tą grę bardzo dużo osób gra, więc bez problemu można znaleźć osobę do grania wspólnego. Nie szybko się nudzi to można grać godzinami.
**Prywatny serwer kosztje 100ROBUX**
Moja ocena 8/10
TOP 2 - RoCityZens
Podobnie jak poprzednia gra, RoCityZens jest bardzo podobna, na tej samej zasadzie. RoCity jakiś czas temu miało aktualizacje, która powiększyła baardzo dużo mapę. Niestety na starszy np. komputerach czy laptopach lub wolnych urządzeniach gra będzie zacinać a to jest bardzo denerwujące, przeszkadzające. Jeśli bardzo chcecie zagrać polecam zmniejszyć widoczność, poprawi to lekko szybkość gry. Jeszcze jest możliwość posiadania prywatnego, własnego jacht-u.
**Prywatny serwer jest tutaj za darmo**
Moja ocena 9/10
TOP 1 - Bloxburg
Bloxburg jest jedną z bardziej znanych gier na Roblox, nie dziwię się, ponieważ gra jest na prawdę ciekawa oraz wciągająca. Jest bardzo podobna do TheSims tylko tutaj możemy się poczuć trochę jak Sims, gdy pierwszy raz w to grałam tak lekko się poczułam. Fajne co nie? Jedyny minus tej gry jest to , że kosztuje 20Robux, ale moim zdaniem warto. W poprzednich grach, które powyżej wymieniłam możemy wybrać wygląd naszego domu i są one umeblowane. Tutaj jest natomiast trochę inaczej, ponieważ mamy możliwość zbudowania domu oraz udekorowania go na nasz sposób, według naszego stylu. Miasto fajne wygląda, dużo miejsc do spędzenia ze znajomymi. Jest to najlepsza gra oraz moja ulubiona.
**Bloxburg nie posiada niestety prywatnego serwera**
Moja ocena 10/10 !!!!
MAŁE PODSUMOWANIE
Te gry, które wymieniłam to tylko bardzo malutka część tych gier, gdyż iż ponieważ tych fajnych, dobrych gier jest o wiele, wiele więcej, ale zabraknie stron, żeby je wszystkie ospiać.
Mam nadzieję, że artykuł was przekonał, zachęcił i zagracie w jedną z tych gier.
PODOBNE GRY, KTÓRE WARTO RÓWNIEŻ ZAGRAĆ:
TYPU RP -MeepCity, Adopt Me
TYPU TYCON - Pet Simulator, Retail Tycon
CHCESZ POTAŃCZYC ? Dance Off ci się spodoba
LUBISZ TITANIC-A? Roblox Titanic również ci się spodoba
Miłej gierki !!! :))