• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Jak zdobywać Expa? Szybki poradnik

sprawdzam czy komentowanie da w ogóle jakiegoś expa bo chce w końcu odebrać moje klucze na steam które wylosowałem w skrzynce

3 grudnia 2023 19:18 491
    0

Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność za niesamowity poradnik do nabijania doświadczenia! Miloszrp0, chcę podziękować Ci z całego serca za poświęcenie czasu i wysiłku na napisanie tak szczegółowego i pomocnego poradnika. Twoja wiedza i doświadczenie są niezwykle cenne dla społeczności, która będzie mogła korzystać z Twoich wskazówek i wskazówek, aby osiągnąć swoje cele w grze.

Twoje starania zasługują na ogromne uznanie, a ja jestem ogromnie zadowolony z faktu, że taka fantastyczna społeczność jak Twoja istnieje, gotowa do dzielenia się wiedzą i wspierania innych graczy. Twój wkład z pewnością sprawi, że doświadczenie gry będzie przyjemniejsze i bardziej satysfakcjonujące dla wielu osób.

Dziękuję Ci raz jeszcze, Miloszrp0, za Twoją hojność i oddanie. Twoje starania naprawdę będą miały znaczący wpływ na innych graczy, a ja jestem niezwykle wdzięczny za to, że podzieliłeś się swoją wiedzą z nami wszystkimi.

23 grudnia 2023 14:36 491
    0

Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić

25 grudnia 2023 07:27 491
    0

teraz juz sie nie dostaje xp za pisanie wiadomosci? ciekawi mnie to bo potrzebuje troche zdobyc

5 lutego 2024 13:02 491
    0

teraz juz sie nie dostaje xp za pisanie wiadomosci? ciekawi mnie to bo potrzebuje troche zdobyc

5 lutego 2024 13:02 491
    0

RozaliKing a piszesz długi kometarz czy krótki? jak długi to dostaniesz 4-6% musi być długi jak naprzykład tne mój

7 lutego 2024 17:43 491
    0

czy to działa czy nie bo multum komentarzy a ja nie mam pojęcia to samo ankiety wszystko zabugowane linki nie działają może im te dyski na serwerze szwankują czy skrypty

10 lutego 2024 23:27 491
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się