Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Moim pomysłem na udoskonalenie tak doskonałego portalu jest pomysł na wypłatę KD w formie PAYPAL np. tak jak jest PSC czyli te 4500 KD za 20 zł ALE PAYPAL w formie przelewu na konto użytkownika. Także chciałbym zaproponować zmianę dotyczącą otrzymywania KD za logowanie czy np. nie mogło by być 10KD za logowanie a z runą 13KD? Na nagrody i tak bardzo dużo potrzeba a ta malutka zmiana mogła by doprowadzić do zwiększenia się ilości użytkowników a także zgniecenie konkurencji ponieważ jest ogromna i z każdym dniem rośnie. Dziękuje za przeczytanie mojej prośby i proszę o rozpatrzenie jej. Pozdrawiam!