Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Jak prawidłowo zrobić ss'y, i gdzie znaleźć stoczone bitwy.
Witam.
Jako że widziałem że część użytkowników nie wie w jaki sposób sprawdzić ile już stoczyło potyczek/bitew postanowiłem zrobić artykuł w którym wytłumaczę, jak można to sprawdzić i jak zrobić poprawnie screenshooty żeby zaliczyło zadanie.
Może najsampierw żeby screenshoot był zaakceptowany przez moderatorów musi się na nim znajdować nick najlepiej taki sam jak tutaj na stronie, jak i ilość stoczonych bitew przypisanych do danego zadania może byś nawet o kilka bitew więcej.
Dobrze byłoby mieć konto połączone z platformą Steam choć nie jest to konieczne, wtedy ss'y będę wiarygodniejsze i moderatorzy bez problemów powinni zaakceptować wykonanie zadania.
Jeżeli macie pewność że stoczyliście wystarczającą ilość bitew, trzeba wrócić/wejść do Garażu(Garage) jak już w nim będziecie musicie kliknąć na swój nick który widnieje z prawej strony paska z nawigacją(ramka zielona), powinno was przenieść do profilu w którym znajdują się informacje z gry między innymi stoczone bitwy(ramka czerwona), i można zrobić ss'a.
Myślę że pomogłem użytkownikom pisząc ten artykuł, i mam nadzieje że napisałem go w miarę zrozumiale.
Pozdrawiam i życzę miłej i udanej gry.