Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dzisaj napisze recenzje na temat agenta, auta limitowanego. Auto to jest ciekawe ma ciekawy dodatek :), niestety ma też swoje minusy.
Zaczynajmy bym wstępie nie napisał całej opini o agencie :)
1. cena
Najważniejsze, samochód koszował 600k, jeśli chodzi o pojazdy limitowane ( tak jak molten M12) to średnia cena, ale ogółem to należy do wyższej półki. Auto patrząc na prędkość jest drogie ale to puźniej. Ocena: 5/10
2. wygląd
Agęt wyglada rodem z jakegoś filmu akcji, to nowoczesne wnętrze z prostą oprawką powoduje, że jest naprawdę fajne z zewnątrz i
i w środku
Wygląd oceniam na solidne : 9/10
3. Prędkość
Auto jak na cena jest dość wolne, jest szybsze od lamborgini ale wolniejsze od roadstera który kosztuje tyle samo.
Oceniam na : 7/10
4. hamowanie
Hamowanie, jest nawet dobre ale w porównaniu z buggy średnie, patrząc na pojazdy jakie używam to przeciętne. ocena: 8/10
5. sterowanie
Sterowanie jest bardzo dobre, niestety na max prędkości lekko bulsuje i to doprowadza do wywalenia w kosmos, ale trzeba pamiętać, że jest dużo więcej pojazdu które tak się buguja, są to takie pojazdy jak: roadster i Eclaier. Auto też jest dobre do driftowania, a drift jest też ważny przy zakrętach jak cię policja goni.
Ocena 8/10
6. Dodatki specjalne
To auto jest jedynym z niewielu które ma coś specjalnego, strzela rakietkami, o powoduje, że odrazu auto jest lepsze, sam się super bawiłem i bawie tymi rakietkami, nie pomaga to w zabijaniu policji ale i tak można czasami jakiegoś upolować.
Dodatek oceniam na 10/10
Ocena ogólna: 7,8/10 Jeśli je kupiłeś za roadsterka to popełniłeś mały błąd bo to auto jest dużo wolniejsze i trudniejsze do sterowania ale jest limitowane. Ogółem jeśli ktoś kupił to należy do niewielkiego grona posiadaczy tego limitowanego pojazdu które nie jest takie zwykłe.
Jak dla mnie pojazd jest naprawdę fajny i można się nim dobrze bawić, zawsze rakietki w samochodzie to coś ciekawego. Wedłóg mnie auto powinno być szybsze przynajmniej osiągać prędkość tak 4/5 roadstera i mniej się bugować, i by można namierzać cel rakietek, wtedy auto byłoby na solide 9/10. Szansa, że asimo lub badcc przeczyta ten artykuł tym bardzie wprowadzi te zmiany jest znikoma. Ale chciałbym wiedzieć czy też się zgadzacie się z moimi propozycjami na poprawę działania agenta.
Dziękuje za przeczytanie artykułu i jeśli się spodobał to poproszę o ocenę :).
I takie pytanko do was, czy chcielibyście by auto było możliwe do kupna przez kolejny tydzień, co sądzicie o tym. Komentarze są wasze, chętnie je poczytam. I życzę miłego dnia.