Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dużo ludzi w ostatnim czasie stara się grać tylko metą. Jakby ktoś nie wiedział meta to czas kiedy jakieś postacie, bądź typy postaci są najlepsze na jakąś pozycje. Dla mnie meta się nie liczy. Uważam, że jak ktoś chce to niech sobie gra tą metą. Ja gram pickami, które mi spodobały się i na które mam ochotę. Nie jestem OTP. Po prostu gram, czym lubię a nie co ktoś mi narzuca. Chociaż na wyższych dywizjach, faktycznie nie zagra się już ADC Kalistą, bo przestała działać po nerfach. Według mnie, poniżej Golda powinno się grać swoimi bohaterami. Proszę śmiało pisać co kto o tym sądzi.