Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
To mój drugi Poradnik do tej Serii,,Jak urozmaicić grę w LoL'a'' i wymyśliłem nowy sposób dzięki,któremu możecie sprawdzić siebie,pocwiczyć,oraz mieć z tego frajde,bo jak Last Hitowanie może dawać frajde?
No Last Hitowanie nie,ale ten sposób,który wam zaprezętuje tak.Zapraszam Poradnik głownie dla osób,które mają Problem z Zabijaniem Minionów...
Więc tak...
Tworzycie Gre Nie standardową(Custome) 3v3,na mapie Summoners Rift.
W grze uczestniczą 3 gracze po jednej stronie i 3 boty po drugiej:
Teraz wam opisze jak ma wyglądać gra po jej stworzeniu:
-Przeciwników czyli boty wybieracie takich na jakich najturniej wam jest grać,a wy wybieracie postacie,którymi łatwo ejst Last Hitować dla przykładu:
a)Annie
b)Ziggs
c)Ashe
d)Garen
e)Jax
f)Irelia
g)Darius
Lub jeśli uważacie inne to wybierzcie takie postacie,które łatwo jest wam opanować by dobrze Last Hitowały.Wybierzcie na Summoner Spele Teleport oraz Oczyszczenie.
-Gdy już zaczniecie gre,każdy z graczy idzie na inną linie i teraz napisze wam dlaczego ten tryb może wam pomóc?
Ponieważ,twoja drózyna nie może:
Bić przeciwniczego bota(Bot ma za zadanie utrudnić ci Last Hitowanie)
Zchodzić na inne Linie
Robić Blue i Red bathy.
Robić ogólnie Jungli.
Nie niszczyć Turetów,tylko miniony mogą
A macie:
Unikać ataków Botów.
Jak najwięcej Last Hitować
Możecie się cofać Gdy przeciwny bot też to zrobi.
-Na całą gre macie 20minut,w tym czasie macie mieć jak najwięcej Last Hitów.
-Pod Koniec gry patrzycie kto ma najwięcej zabitych minionów,ten kto ma najwięcej wygrywa.
Po co wam ten tryb?Tak wgl. :D
Dzięki kilku takim treningom możecie na normalnych grach zobaczyć różnicę pomiędzy farmieniem.
Pamiętajcie,że W LOLU nie kile są najważniejsze tylko Farma by muc kupić cały set.
1 Zabójstwo = 10 minionów,czyli lepiej mieć więcej farmy niż zabójstw.
Jeśli ktoś wyprubuje ten tryb będzie fajnie :D
Narka i czekajcie na moje kolejne Poradniki z Tej serii