Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć chciałbym krótko zrecenzować poniżej grę Asphalt 8 airbone ZAPRASZAM!
Cześć chciałbym krótko zrecenzować poniżej grę Asphalt 8 airbone ZAPRASZAM!
Asphalt 8 to gra przede wszystkim o dobrej grafice jak i fizyce gry. W 8 części serii asphalt mamy przedewszystkim wiele sezonów i to co wszyscy chyba lubią najbardziej czyli eventy. Jakość gry gwarantuje nam przedewszystkim "firma" która ją wyprodukowała czyli GAMELOFT. Jedną z bardzo dużej gamy zalet jest ogromna ilość aut czy duża możliwość ingerowania w osiągi jak i wygląd pojazdów. Jeszcze nie wspomniałem o trybie multiplayer. W Asphalt 8 jest ten tryb rozwinięty jak i po prostu fajny. Gameloft oferuje nam też grania w trybie "lan" czyli tłumacząc to na język prościejszy i zrozumielszy, możemy po prostu grać z kolegą o ile on jest podłączony do tej samej sieci Wi-Fi. Nie wspomniałem też o czystym schludnym i ładnym kolorystycznie menu gry. Najbardziej przeze mnie uwielbiną rzęczą w tej grze są sountracki ponieważ jest dużo piosenek a warto pamiętać też o tym że mamy 3 filty tych piosenek czyli: Bass, Rock, Electronic. Lubię je jednak za to że są po prostu dostosowane do gry np. gdy dojeżdżamy na mete będąc pierwszym muzyka jest energiczna i wesoła, gdy dojedziemy drudzy muzyka jest średnioenergiczna i osmutniała, jeśli jednak dojedziemy trzeci lub poniżej muzyka jest ostra i trochę smuta. Ostatecznie gra oceniam na bardzo mocne 8/10 ponieważ ta gra zabrała mi dużo godzin, które według mnie nie zostały zmarnowane :) Mam nadzieję że choć trochę przybliżyłem Ci grę Asphalt 8 airbone. No i to by było na tyle
Pozdrawiam
Maxejt