Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam,
ostatnio zauważyłem na filmach mojego ulubionego youtubera jak za masę robuxów kupuje auto-klickera w grach roblox.
Oczywiście go nie krytykuje!
Bardzo mnie to zdziwiło ze względu na to, że już od jakiegoś czasu wykorzystuje bug Robloxowy, który niestety nie we wszystkich trybach występuje, ale można go znaleźć w niektórych symulatorach. Mi bardzo pomaga ze względu, że nie stać mnie na tak dużo robuxów, a dużo gram w robloxa. Żeby wykorzystać ten bug trzeba znać się bardzo dobrze na skrótach w komputerze i je wykorzystywać. Ważne jest, żeby przed korzystaniem buga wyćwiczyć sobie ten skrót. Warto dodać, że buga odkryłem sam.
WIEM ŻE TYM POCZĄTKIEM WAS ZNUDZIŁEM, ALE PRZECHODZĘ DO SKRÓTU I BUGA.
Skrót który musicie znać to ALT+TAB. Najpierw łapiemy lewy alt, a potem tab. Skrót ten służy do szybkiej zmiany stron i jest prostszym odpowiednikiem WINDOWS+TAB który może nie dać takich efektów jak ALT+TAB względem buga. OK.
Jak zrobić buga. Wchodzimy w jakiś symulator w robloxie oczywiście bug nie działa na wszystkich, najczęściej działa na symulatorach klikanych np. Bee Swarm symulator. Macie? to dalej. Trzymacie lewy przycisk myszy i patrzycie czy waszej postaci zapełnia się bag. Teraz nie puszczając przycisku używacie skrótu ALT+TAB i zmieniacie stronę na inną.
Potem wracacie na tryb robloxa i do puki nie klikniecie ponownie macie auto-klicker. Oczywiście można chodzić i obracać kamerę. Uwaga to działą tylko na ni których trybach.
Zachęcam do grania w roblox ze względu na duży wybór gier i dużo odprężających trybów. Szczególnie polecam Bee Swarm Symulator. Jest to gra rozbudowana z okresowymi eventami i jest stale aktualizowana. Dobrą grą jest też prawie wszyskim znany Jeli Break. Gra jest dobra ze względu na podział na dwie grupy przeszkadzające sobie nawzajem. W moich słowach nie umiem tego dobrze opowiedzieć, ale zagracie i się przekonacie.
Bardzo dziękuję tym którzy wytrzymali do tego momentu i myślę że pomogłem.:)
Do następnego razu.