Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Teraz bardziej szczególowo opisze grę. Unturned to połaczenie Minecrafta i DayZ to jedność. Grafika jeśli mogę ją tak nazwać jest ''klockowa''. Walczysz w niej z zombi i z graczami w trybie PvP na serwerach multiplayer, lub możesz współpracować z graczami i razem z nimi zabijać zombi w trybie PvE.
Jeżeli chcesz być tak zwanym ''Pro'' PvP serwera to warto wiedzieć, że z ekipą najszybciej się do tego dąży. Ekipa powinna być zgrana i komunikować się szybko i na temat aby jak najszybciej zneutrelizować zagrożenie jakim może być gracz lub zombi. Drużna ma wiele zalet :
- 2 razy szybciej budujecie bazy,
- 2 razy szybciej zbieracie loot,
- i to najważniejsze ... milej się gra :)
Ciekawostka: jeżeli nie masz mapy to kliknij Sift i Tab i poszukaj w zakładce poradniki Steam, mapy stworzonej przez gracza. Mam nadzieje, że nie znaliście tej ciekawostki i, że mogłem pomóc.
Autor: Łukasz ''Duduś''