Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Watch Dogs 2 - komuś przedstawiać? Nie? ale i tak przedstawie :D
"bla bla bla każdy to zna" ~ Paulo Coelho xd.
Gra przeze mnie została bardzo pozytywnie przyjęta.
A za to że Watch Dogs 2 od swojego "Starszego Brata" różni się tym że gra jest pogodna oraz miejscami śmieszna. Grafika - to co mnie cieszy najbardziej - jest kolorowa nie ponura jak u swojego poprzednika. Misje pobocze są czasami lepsze od głównych. Jedyne co mnie denerwowało to zakończenie - wole nic nie mówić bo jeszcze zdradze zakończenie (sami obejrzcie ;) ). Na plus zasługuje Śruba ( a tak by the way - #TEAM_ŚRUBA) który no mówiąc w skrócie jest zaj***sty jak kawałek krakowskiej dla mojego psa. Pojawiają sie postacie z pierwszej części - T-Bone a nawet sam Aiden (ale niestety Aiden tylko na "ułamek sekundy"). Mimo że gra jest głównie pogodna i śmieszna (czasami) to możemy doświadczyć smutnych momentów (czego nie brakowało w 1 ). Jest jeszcze wieeeele rzeczy pozytywnie przedstawiającą tą gre ale skupmy sie na negatywnych... Dziękuje skończyłem recenzje :D !
PODSUMOWUJĄC
Watch Dogs 2 to NAPRAWDE udana gra. Dobry środek uspokajający po Mafii 3 (#KtokolwiekWidział_KtokolwiekWie). Udana fabularnie, Udana graficznie, Udana dźwiękowo, Udana "ŚRUBOWO" :D i PRAWIE wszędzie udana. Zakończenie to jedyny minus którego sie doszukałem.Dziękuje Dobranoc
WenTa
A jeszcze jedno! Kto z was jest z #TEAM_ŚRUBA ten pisze w Komentarzach ;D
(za literówki przepraszam (jeśli są) Wszystkie które znalazłem poprawiłem)