Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Czy da się uzbierać na Konto Premium będąc na bezpłatnym koncie? Trochę to potrwa, ale tak!
Tibia to gra MMO RPG, która swoją świetność przeżyła w latach 90. Obiecnie zauważyłem coraz więcej ludzi powracających do gry z uwagi na dwie rzeczy: wprowadzenie systemu annty-botowego oraz łatwiejsza możliwość uzbierania na PACC grając na bezpłatnym koncie. Jak to zrobić?
PACCA można kupić w grze za 250 tibia coinów. Oczywiście bez wydawania realnej kasy - wystarczy otworzyć Market.25 tibia coinów można kupić za ok. 600.000 sztuk złota (łącznie trzeba uzbierać 600 kryształowych monet). Najszybciej osiągnąć cel dzięki:
1. Zbieraniu produktów potrzebnych do nasyceń lub dodatków do ubioru
- protective charms z amazonek (3,000 sztuk złota za sztukę)
- swampling moss ze swamplingów (3,500 sztuk złota za sztukę)
- rope belt - z monków lub cultów (2,700 sztuk złota za sztukę)
- honeycomb - z bearów lub waspów (2,600 sztuk złota za sztukę)
- chicken feather - z chickenów (2,999 sztuk złota za sztukę)
- medicine pouch - ze swamp trolli (4,000 sztuk złota za sztukę)
2. Wykonywanie zadań
- dzienne zadanie Rottin Wood - do uzyskania myśliwego rogu (2.200.000 sztuk złota)
- the horned fox quest - do uzyskania kolczyka do nosa (1.500.000 sztuk złota)
3. Sprzedawanie pustych butelek, które walają się po całej Tibii (5sztuk złota za sztukę).
Mam nadzieję, że przyda się artykuł i wykupicie niebawem PACC za pieniądze tibijskie :)
Ja swój PACC kupiłem po 3 miesiącach zbierania.