Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Przepraszam ,że ucieło zdjęcie ale nie przedużając przejdźmy do samje recenzji :)
WIZUALNIE:
Ta myszka jest przeznaczona dla początkujących graczy ,którzy dużo nie wymagają. Pod względem estetyki nie jest tak źle jak mogło by się wydawać. Korzystam z tej myszki około 5 miesięcy i jestem z niej dosyć zadowolony ,ogólnie wypada dobrze ,ma podświetlenie led oraz nie posiada swojego własnego oprogramowania i nie posiada dodatkowych przycisków tylko podstawowe znajdujące się w każdej myszce. Po 5 miesiącach codziennnego użytkowania nie zauważyem żadnych powawżnych rysek, jednym z większyczh minusów jest to ,że kurz zasiedla się w małych szparkach a wyglądem wygląda na nowoczesną mysz.
DANE TECHNICZNE:
- poświetlenie led (niebieski ,różowy ,czerwony, fioletowy)
- DPI (800 ,1200 ,1600 ,2400)
- kabel usb (140 cm)
- dosyć duża
WIELKOŚĆ ,KSZTAŁT:
Co do wielkości to ta myszka jest dosyć duża i dobrze wpasowywuje się w renkę ,jak korzystam z myszki więcej niż 4 godziny myszka daje uczucie niewygodnej. Kształt jest widzoczny na zdjęciu ale jak by o nim opowiedzieć to po bokach na samym dole ma takie odstające kawałki ,które są umieszczone na palce i w rzeczywistości myślę ,że nie są nawet potrzebene bo i tak nie podpierają mojego palaca (przykładowo).
PLUSY I MINUSY:
+ dobry wybór dpi
+ możliwość podświetlenia
+ długi kabel
+ mało zbędnych przycisków
+ brak zbędnego oprogramowania
- kurz łatwo wchodzi w szparki
- po długim korzystaniu jest nie wygodna
- dobra cena
CENA:
W sklepie Media Mark i Media Expert myszkę spotkałem w cenie 50 - 60 zł ,a na allegro za 30 - 40 zł P.S posiadam myszkę z allegro i dobrze się sprawuje :P
ZAKOŃCZENIE
Myszka ogółem sprawuje się dobrze ,ma więcej plósów niż wad a dokładnie mówiąc myszka jest dla początkujących graczy - polecam do CS:GO.