Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witaj to kilka żeczy które moge ci powiedzieć o byciu supportem
Przede wszystkim:
Co to support?
Co robić?
Kogo wybrać?i jaki styl gry dobrać?
To tylko moje prywatne spostrzeżenia i uwagi na ten temat gram od 3 sezonu i chciałbym się tym z wami podzielić :D
Support jest często spostrzegany jako najgorsza linia. Bardzo mylą sie te osoby według mnie każda linia jest tak samo ważna.
Ciężko o dobrego supporta często widujemy troli albo poprostu ktoś utrudnia nam gre ADcarry
Zadaniami suporta są między innymi
Na początku przed wyborem postaci warto określić
natomias pasywnej polecam np Brauma Blitza Nami (gra polega na wyczekiwaniu błędu przeciwnika, lub ganków naszego Junglera)
Jeżeli nie jesteśmy pewnie jak chce grać nasz ADcarry bo nieznamy przeciwnika możemy wziąć np Thresha Leone Lulu Janne Sorake myśle ze te postacie nadają sie do obu styli gry świetnie lecz nie racze tych styli mieszać
Pytania możecie pisac postaram się na nie udzielic odpowiedzi oczywiście jeśli będe w stanie ;)