Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hejka, Czy wam też pojawił się problem przy zadaniu trzecim?
Zadanie dotyczyło wygrania 20 bitew oraz zdobycia 150 złotych orłów. Jakiś czas temu okazało się, że usunęli fragment z 150 złotymi orłami (nie mam pojęcia kiedy i czemu), przez co pozostały tylko wytyczne wygrania 20 bitew.
Mimo, że na moim ss mam wyraźnie pokazane, że zwyciężyłam 20 bitew (oraz posiadam 150 złotych orłów) to i tak odrzucają mi zadanie kolejny raz z rzędu, usprawiedliwiając jako "Musisz kupić odpowiednią nagrodę i wykorzystać ją w grze".
Gdyby dotyczyło to waluty orłów - można byłoby to jakoś połączyć, ale zadanie obecnie brzmi TYLKO "Wygraj 20 bitew".
Czy ktoś spotkał się z podobnym problem i/lub wie co powinnam w takiej sytuacji zrobić?