Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w dzisiajszym poradniku Aatrox wróg Tryndamera a zarazem jedną z bardziej niedocenianych postaci.
Zapraszam!
Aatrox jest jednym z 5 ostatnich żyjących Darkinów. Istniają spekulacje że innymi Darkinami są między innymi Varus jednakże to nieprawda.
Umiejętności:
Passywka: Aatrox gromadzi studnie krwi. Gdy Aatrox otrzyma śmiertelne obrażenia zamiast ginąć, regeneruje w przeciągu 3 sekund tyle zdrowia ile jest w studni krwi + ileś zdrowia które zależy od poziomu. Dodatkowo Aatrox otrzymuje 1% prędkości ataku za każde 2% studni krwi.
Q: Aatrox skacze w wybrany obszar zadając obrażenia i podrzucając wrogów.
W: Gdy ta umiejętność jest wyłączona 3 atak leczy Aatroxa użycie sprawia że 3 atak zada dodatkowe obrażenia.
E: Aatrox uwalnia moc swojego ostrza zadając obrażenia i spowalniając każdgo wroga przez którego przejdzie iskra.
R: Aatrox zadaje obrażenia wszystkim wrogą w pobliżu ma zwiększoną prędkość ataku oraz zwiększony zasięg.
Przedmioty:
Buty na prędkość ataku zbroja ducha ostrze zniszczonego króla tancerz śmierci omen oraz hydra.
Linia:
Idziemy na topa lub do jungli.
Teamfight:
W walce drużynowej wbijamy się z Q a następnie używamy R oraz E wtedy nasz drużyna się wbija i cud miód malinka.
Mam nadzieje że poradnik się spodobał jaką chcecie następną postać? piszcie ja się z wami żegnam pisał dla was Pan Tajemnica pa!