Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam!
Chciałbym państwu przedstawić 510 typów graczy PokeWars... :) Oczywiście nazwy zostały wytypowane przezemnie. O i od teraz będę numerować moje tematy z PokeWars bo w końcu nikt chyba już ich nie tworzy... xD A ja bardzo się interesuję się tą grą a bardzo lubię o niej pisać :) ...
1.Szczęściarz/przechwalacz - mają wysokie poziomy i chwalą się swoimi pokami na targu... Żądają bardzo dużo yen (Yen - waluta w grze) za byle co... :P
2.Nowak - uważa się za mistrza w tej grze a w rzeczywistości ma dopiero około 5 poziomu oraz ma tylko pokemona startowego.
3.Zwykly gracz - zachowuje się jak normalny gracz ,przestrzega regulaminu gry oraz wykorzystuje grę do dobrej zabawy :)
4.Sprycziarz - zajmuje się targiem ,kupuje tanie oferty a potem sprzedaje drożej albo łapie pokemony i wystawia je na targ i dostaje pieniądze... Ahh ,jakie to pokemony są biedne :(
5.Spam - używa PokeWars aby ludziom psuć rozrywkę oraz po to aby ich irytować przez wysyłanie nic chcianych wiadomości ptywatnych oraz na czacie... Czyli dokładnie robi po prosty SPAM.
6.Naiwny - możemy mu powiedzieć ,że sprzedamy mu ofertę za 5000 yen a dokładnie podwyższymy cenę i mu sprzedamy za 100 000 yen :P
7.Uzależniony - gra jak normalny gracz tylko ma bardzo dobry lvl oraz dużo osiągnięć ,odznak i jedno z lepszych miejsc w rankingu...
8.PokeFan - bardzo lubi grę PokeWars oraz inne gry o Pokemonach xD
9.Bogacz - uważa się za bogacza i następnie na targu licytuje się na ofertach ,które są drogie ale się okazuje ,że pod koniec jego przeciwnicy go pokonali a mu zabrakło gotówki :P
10.Doładowywacz - doładowywuje wswoje konto bo nie ma gdzie wydawać pieniędzy...
Dziękuję za przeczytanie i POZDRAWIAM!