Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Fajna taka xd
No jak sama nazwa wskazuje coś z graniem na pianinie ale takie gry są nudne i się nikomu nie podobają
nie wiem
Gra o klikaniu do muzyki i tylko to
To jest gra w której chodzi o to że klikasz w kwadraciki w odpowiednim czasie i w tle leci do rytmu klikania ich muzyka.
Co to jest? Już Ci mówie. Piano tiles 2 to jest grą na telefon chodzi w niej o to, żeby klikać na czarne kwadraciki czyli "grać na pianinie" do podanej rytmicznie muzyki. Dotrzesz do końca - wygrasz.
jest to gra w której grasz na pianinie wybraną muzyke i im dłużej grasz tym klawisze przesuwają sie szybciej
jak można nie znać tej gry? xD?
ta gra jest za łatwa więc nie ma nawet co istalować
ta gra jest spoko ale troche łatwa
nie wiem nigdy nie grałam
fajna bardzo jeżeli ktoś lubi muzykę to gra dla niego ????