Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w tym poradniku Lee Sin ślepy mnich przyjaciel Udyra oraz postać która dostała chyba najwięcej nerfów w całej grze
Zapraszam!!
Lee sinem gramy w jungle lub jak kto woli na topie. Jego umiejętności to:
PASSYWKA: Gdy Lee użyje umiejętności jego 2 następne ataki przywrócą mu łącznie 30 energi ( pierwszy przywróci 20 a drugi 10 )
Q: Nasz mnich rzuca kartkę z napisem "Kick me" zadając obrażenia. Gdy drugi raz się użyje tej umiejętności to Lee doskoczy do celu który został trafionu kartką.
W: Lee otacza siebie lub sojusznika tarczą jeżeli użyje się na sojuszniku to Lee do niego doskoczy. Drugie sprawi że Lee zyskuje kradzież życia.
E: Lee uderza w ziemie zadając obrażenia. drugie użycie spowolni cele które się trafiło z E.
R: Lee daje kopa przeciwnikowi zadając obrażenia i odrzucając go.
Przedmioty:
zależy gdzie gramy czy na topie czy w jungli. ale podstawowe to krwiożercza hydra czarny tasak jeżeli w przeciwnej drużynie nie ma postaci pod ap to kupujemy kolczastą kolczuge. gdy przeciwnicy mają dużo ap-eków to paszcza Malmortiusa.
Country:
Lee sina countruje Trundle pantheon Udyr Riven Renekton a ona sam countruje Shaco Kha zixa Talona twicha Wukonga Akali.
Comba:
Lee sin ma combo z Yasuo gdyż jego r także wyrzuca w powietrze chyba więcej mówić nie muszę...
Mam nadzieję że poradnik się spodobał do następnego pa!!!