Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Nadchodzi Harrowing: wydarzenie w Leauge Of Legends owocujące ikonką i kilkoma ważniejszymi rzeczami :D
Z takowej okazji zostaną wypuszczone:
-Skórki:
Diablik Teemo (Little Devil Teemo)
Czarująca Tristana (Bewitched Tristana)
Czarująca Morgana (Bewitched Morgana)
-Tryb gry:
Doom boty (Doom Bots Of Doom)
Jest to rozgrywka 5 graczy VS 5 Doom Botów.
Doom boty mają znacznie zwiększone statystyki i są strasznie trudne do pokonania.
W dodatku ich umiejętnosci Q W E R są zmienione na znacznie bardziej denerwujące, co utrudni nam rozgrywkę.Doom boty niszczą szybko wieże, i nie spoczną póki nie zniszczą naszego niebieskiego Nexusa.
Jesli nie zrobią tego w 15 minut, przyzywają SZATANA TEEMO, który będzie mordować sojuszników i próbować wygrać botom grę.Ma mniej więcej tyle samo punktów życia co Baron Nashor.
Podczas gry oddziałowywują na nas, lub na nasze otoczenie przeróżne klątwy:
od losu z temperówki Barda, przez oslepiające strzałki teemo z globalnym zasięgiem, po płonące krzaki . _. Nie wygrałem ŻADNYCH doom botów, to za trudne.A, i bierzcie smite'a, można porazić Temora :D